martes, 17 de abril de 2012

Aquest Sant Jordi, "Llàgrimes de sal" de l'Àngel Martí i Callau

Encara no sabeu quin llibre comprareu aquest St. Jordi? Doncs us recomano “ Llàgrimes de Sal” de l’Àngel Martí i Callau.


Llàgrimes de sal és una novel·la que narra la relació entre la mar, l’amor i la mort. Mostra com conviuen la duresa i la tendresa en els homes de la mar i com les casualitats de la vida de vegades et poden encaminar per sendes insospitades. Un llibre pels qui estimen la mar.”




 Jo ja he disfrutat de la novel·la, i a través de les seves pàgines gairebé pots percebre la força del vent , la penetrant humitat,  i l’inconfusible olor a mar. Una lectura captivadora i emotiva que et fa navegar sense poder parar fins el final.

I amb les següents paraules et submergeixes a les apassionants aigües de Llàgrimes de sal:

“Quin ésser tan impressionant. Ella amb simples carícies pot esculpir la roca més dura sense cap mena d’estri, creant formes incomparables, inimitables. Al seu caprici dissenya platges i cales amb el mínim esforç, i curiosament,quan està serena, pot deixar sense paraules, hipnotitzat, al més creatiu dels poetes. S’alimenta dels colors i des del verd dels pins al vermell foc del sol que ens dóna vida, combina mil varietats en una paleta que només ella sap utilitzar. Camaleònicament, es barreja amb el cel, amb la lluna o els estels i els fa seus, ningú li retreu.Sap escoltar en silenci quan ho necessites i no es coneix hom que no li hagi confessat un secret en la intimitat, sempre te’l guarda. És estimada per tots, però també temuda, només ella alimenta milers de persones sense demanar res a canvi, només respecte, però són pocs els que la saben escoltar...”



Àngel Martí i Callau


No hay comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...